tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post190306657122555944..comments2023-11-28T18:43:46.671+01:00Comments on dvi ribe, dva kumpira: Ragu alla bolognesedvi ribe dva kumpirahttp://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-27156090927356487942009-08-23T10:50:54.043+02:002009-08-23T10:50:54.043+02:00Najbolji recept za bolognese kojeg sam našla na ne...Najbolji recept za bolognese kojeg sam našla na netu.<br />Hvala.<br />Odličan blog.hramhttps://www.blogger.com/profile/15788859771159025445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-77318595569174259032009-08-23T10:49:55.737+02:002009-08-23T10:49:55.737+02:00Ovo je najbolji recept za bolognese kojeg sam našl...Ovo je najbolji recept za bolognese kojeg sam našla na netu.<br />Hvala.<br />Odličan blog.hramhttps://www.blogger.com/profile/15788859771159025445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-7540622714747400162009-05-09T18:00:00.000+02:002009-05-09T18:00:00.000+02:00Ragu i ja pravim sa istim sastojcima, doduše, umje...Ragu i ja pravim sa istim sastojcima, doduše, umjesto koncentrata rajčice kod mene su to isključivo pelati (i to oni u kojima je samo rajčica i sol, bez dodataka kiseline za konzerviranje). No, kako ja ne volim vidjeti u gustim umacima niti komadiće luka niti komadiće povrća, problem sam riješila tako da luk izuzetno tanko nasjeckam (jako lijepo znam sjeckati luk ... lol) dok mrkvu i celer stavljam u komadu, bez prženja kako je uobičajeno (soffritto) - jednako daju umaku okus, a umak ljepše izgleda bez tih komadičaka. Kada se radi umak s pelatima nekako je uobičajeno da količinski bude pelata dva puta koliko mesa. Kuham barem nekoliko sati na vrlo, vrlo laganoj vatri. Što se pak vina tiče, kod mene je to samo jedna čaša na 500 g mesa, a bijelo ili crno, ovisi o ukusu. Ragu obično služim uz domaće rezance. Inače, obavezno probaj Locatellijev rižoto od gljiva ;-)romantaleshttp://romantales.mojblog.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-90322897652492299042009-05-09T07:52:00.000+02:002009-05-09T07:52:00.000+02:00slažem se , tvoje mljeveno meso izgleda savršeno i...slažem se , tvoje mljeveno meso izgleda savršeno i kao umjetničko djelo.. s knjogom zaspati je najlakše.. i ja to činim gotovo svake noći..Miliczahttps://www.blogger.com/profile/17311652055481685900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-13225313393904003212009-04-29T06:49:00.000+02:002009-04-29T06:49:00.000+02:00Hvala vam :))
Ljiljo, e da samo s njim zaspim....j...Hvala vam :))<br />Ljiljo, e da samo s njim zaspim....joj da vidis kolika ih hrpa ima :):)<br />Kuharice su mi stvarno stivo za laku noc ;)dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-11133706409416314252009-04-29T03:49:00.000+02:002009-04-29T03:49:00.000+02:00Ne samo da sam uzivala citajuci i gledajuci tvoje ...Ne samo da sam uzivala citajuci i gledajuci tvoje divne fotke, vec sam se na kraju i dobro nasmejala. Zaspim i ja redovno sa njima, a onda me u sred noci probode rub knjige :)))Ljiljanahttps://www.blogger.com/profile/02482875670219666097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-57222419631746296062009-04-28T22:58:00.000+02:002009-04-28T22:58:00.000+02:00Ajme, opet imaš slike da čovjek odmah ogladni. Obo...Ajme, opet imaš slike da čovjek odmah ogladni. Obožavam ovaj umak sa špagetima i njokima na žlicu a ponekad sa pire krumpirom :)Snježana Cetinahttps://www.blogger.com/profile/09666641524880174025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-24618941929387152592009-04-28T15:15:00.000+02:002009-04-28T15:15:00.000+02:00Savrseno! Moj omiljeni nacin za jesti spagete!
Pr...Savrseno! Moj omiljeni nacin za jesti spagete!<br /><br />Prosli mesec su Daring Bakers pravili nesto slicno, ja nisam objavila jer su slike bile tragedija, ali ono sto je meni bilo neobicno jeste to da se ragu kuvao sa mlekom. I jako mi se svidelo.Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-78097137317620044122009-04-27T22:58:00.000+02:002009-04-27T22:58:00.000+02:00Odlično..slike više nego savršene,a pastu obožavam...Odlično..slike više nego savršene,a pastu obožavam..Nadahttps://www.blogger.com/profile/00810751807543530793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-19338796171966733732009-04-27T12:01:00.000+02:002009-04-27T12:01:00.000+02:00složila bi se se sa snježom! u svakom tvom prezent...složila bi se se sa snježom! u svakom tvom prezentiranju jela osjetim tvoju ljubav i pažnju prema kuhanju:)nlohttps://www.blogger.com/profile/00068887756818870369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-68340249502697481812009-04-27T08:33:00.000+02:002009-04-27T08:33:00.000+02:00savršeno! :)savršeno! :)Monikahttps://www.blogger.com/profile/01302821028867907345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-3622750095378379122009-04-26T17:01:00.000+02:002009-04-26T17:01:00.000+02:00ovo božanstveno izgleda, ja pravim nešto drugačije...ovo božanstveno izgleda, ja pravim nešto drugačije, no sigurna sam da ću probati i ovakoNinahttps://www.blogger.com/profile/16822526379479286434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-1592032406013964322009-04-26T16:17:00.000+02:002009-04-26T16:17:00.000+02:00Baš si umjetnost napravila od mljevenog mesa. Voli...Baš si umjetnost napravila od mljevenog mesa. Volim jako bolognese, tvoj je prekrasan! I ja kad ga radim, napravim više pa zamrznem.Valihttps://www.blogger.com/profile/07942506357965394937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-89104762735550395952009-04-26T13:58:00.000+02:002009-04-26T13:58:00.000+02:00ma, zeno, ti napravis umjetnost i od mljevenog mes...ma, zeno, ti napravis umjetnost i od mljevenog mesa.:)))))Snjezanahttps://www.blogger.com/profile/13057920106137942410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-86055762982300388122009-04-26T13:28:00.000+02:002009-04-26T13:28:00.000+02:00Ovo je najdraže jelo mog dragog. Bar 2 - 3 puta mj...Ovo je najdraže jelo mog dragog. Bar 2 - 3 puta mjesečno imamo bolonjez za ručak. Moj recept se ponešto razlikuje od tvoga, prvenstveno zato jer ja meso prijam na luku, a ne pržim ga. Svakako ću isprobati i ovaj način. U svakom slučaju fantastično jelo! :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.com