tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post4800542795764016437..comments2023-11-28T18:43:46.671+01:00Comments on dvi ribe, dva kumpira: Rizot od piletinedvi ribe dva kumpirahttp://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-59379113453897578462012-11-09T16:21:35.915+01:002012-11-09T16:21:35.915+01:00Slazem se sa gotovo svime sto si napisala o rizotu...Slazem se sa gotovo svime sto si napisala o rizotu. Ubije me u pojam sto sve ljudi naprave s rizom. :) Mislim da je podcijenjen kao jelo, a i riza kao namirnica. Slike su ti slasne, a za kopar si rekla zivu istinu ako mene pitas. Super kombinacija. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-75712442105680580512012-01-29T18:43:22.491+01:002012-01-29T18:43:22.491+01:00Branka, obožavam rižote, a od piletine mi je jedan...Branka, obožavam rižote, a od piletine mi je jedan od omiljenih čak i u ljetnjim mjesecima :)<br />Volim dodat mrkvu, a probat ću dodat i kopar. Jako fino zvuči ta kombinacija :)Majahttps://www.blogger.com/profile/13072837464623351994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-4785939403500137062012-01-28T07:58:57.271+01:002012-01-28T07:58:57.271+01:00Rižot spremam slično- osim što ne stavljam kopar. ...Rižot spremam slično- osim što ne stavljam kopar. Zapravo-tek sam se nedavno prvi put i probala kopar. Prvom prilikom kad budem radila rižot, baš ću probati na ovaj tvoj način s koprom, živo me zanima!julijahttps://www.blogger.com/profile/14432341309836892378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-86722418485867316372012-01-26T14:48:31.641+01:002012-01-26T14:48:31.641+01:00i ja spravljam rižote po tom principu, i obožavam ...i ja spravljam rižote po tom principu, i obožavam ih! kopar me uvijek odbijao mirisom, posebno u kiselim krastavcima, no dat ću mu priliku, čisto da provjerim kako paše uz piletinu. zaintrigirala si nas, vidim! :)Sanihttps://www.blogger.com/profile/15982366085146670997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-1502379905620663332012-01-26T12:11:02.845+01:002012-01-26T12:11:02.845+01:00Bas zato sam i rekla da danas sve i svasta zovu ri...Bas zato sam i rekla da danas sve i svasta zovu rizotima,<br />mislim da je nekim ljudima najvaznije da je u jelu riza i to je po njima i rizot,<br />al nije tako.<br />Riza za rizot je jako vazna. Muka me uhvati kada vidim da su rizot spremali sa rizom dugog zrna....stvarno me muka uhvati.<br />Riza za rizot kada se stavi kuhati mora se neprestalno mijesati i sasvim pomalo podlijevati vrelim temeljcem i uzme 20 -tak minuta dok se skuha kako treba.<br />Ostat ce fino kremasta, a nikako mljackava i ljepljiva ili suha.<br />A za restorane se slazem,<br />pisi kuci propalo ;)<br />Hvala cure !!!!1dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-45313581479975813602012-01-26T09:35:08.329+01:002012-01-26T09:35:08.329+01:00Slažem se s tobom, rižoto je divno jelo, samo ako ...Slažem se s tobom, rižoto je divno jelo, samo ako je spremljeno ovako kako opisuješ. I od riže za rižoto, jer i to je važno. Na žalost, otkrili su da kod nas u restoranima rižu skuhaju u jutro, a zatim je, prema narudžbi, miješaju s plodovima mora, mesom i slično. I sve masno naplate. Zato, ako vam neki rižoto stigne na stol za manje od pola sata, piši kući propalo. Jednostavno jelo, a opet savršeno.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-86804071126136504182012-01-25T11:53:11.095+01:002012-01-25T11:53:11.095+01:00Divno ti izgleda rižoto ,pravim ga gotovo isto:))i...Divno ti izgleda rižoto ,pravim ga gotovo isto:))i takođe ga obožavam.Kopar još nisam probala u rižotu ali evo prilike:))stocicu postavi sehttps://www.blogger.com/profile/01096184228227448213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-58404147543425919592012-01-25T11:27:05.219+01:002012-01-25T11:27:05.219+01:00Mi volimo rižot od pilećih krilca i to je jedini d...Mi volimo rižot od pilećih krilca i to je jedini dio piletine koji koristim za rižot. U moj tanjur obavezno ide i puuuuuuuno parmezana, tako da mi često kažu da jedem parmezan s rižotom, a ne rižot s parmezanom. <br />Sad si me zaintrigirala s koprom, moram probati sljedeći put.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-6479911962699284102012-01-25T10:15:37.647+01:002012-01-25T10:15:37.647+01:00Krasno izgleda. I meni je kopar novost ali isproba...Krasno izgleda. I meni je kopar novost ali isprobati ću.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-30497009564829818792012-01-24T23:47:56.561+01:002012-01-24T23:47:56.561+01:00Rižoto ti je prva liga!
Ni ja nisam nikada stavlja...Rižoto ti je prva liga!<br />Ni ja nisam nikada stavljala kpar u piletinu a to mi je omiljeni začin. Zamisli molim te da ovdje niko ne sadi kopar:) i nema ga nikada kupiti.Pa tako mogu koristiti samo suhi. Ponekada donesem malo više iz Konjica pa zamrznem!<br />Rižota obožavam i vrlo često ih spremam.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-15390589994788543992012-01-24T22:28:08.568+01:002012-01-24T22:28:08.568+01:00Medo, meni je kopar savrsen sa piletinom,
svjezi j...Medo, meni je kopar savrsen sa piletinom,<br />svjezi je odlican, a u zimsko vrijeme koristim suhi !dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-68277878303027169952012-01-24T22:20:58.045+01:002012-01-24T22:20:58.045+01:00Jako fino i jako ti lijepo rižoto izgleda. Vidiš k...Jako fino i jako ti lijepo rižoto izgleda. Vidiš kopar nisam baš probao stavljati u rižoto, ali volim ga svježeg u salati s krastavcima :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07781115379918546179noreply@blogger.com