tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.comments2023-11-28T18:43:46.671+01:00dvi ribe, dva kumpiradvi ribe dva kumpirahttp://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comBlogger1761125tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-42608394729333035842023-11-09T08:57:22.611+01:002023-11-09T08:57:22.611+01:00Hvala, pravile smo ja i mama po vašem receptu, rec...Hvala, pravile smo ja i mama po vašem receptu, recept je stvarno pogođen! Savršen kečap 😍Lucijahttps://www.blogger.com/profile/15236247931181844892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-76653496248097670212023-08-31T00:26:09.537+02:002023-08-31T00:26:09.537+02:00nisam, nema potrebe, kožica se odstrani kroz proce...nisam, nema potrebe, kožica se odstrani kroz proces pasiranja !dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-39501013320306481612023-08-30T04:49:34.966+02:002023-08-30T04:49:34.966+02:00Pozdrav, jeste li gulili pome od kožice? Pretposta...Pozdrav, jeste li gulili pome od kožice? Pretpostavljam da jeste, ali ipak da provjerim :)Lucijahttps://www.blogger.com/profile/15236247931181844892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-71878398873979823182023-05-05T14:17:41.183+02:002023-05-05T14:17:41.183+02:00This comment has been removed by a blog administrator.Pokvareni bojlerhttps://www.blogger.com/profile/16679427830109125227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-81985378440799538702022-01-08T09:35:27.438+01:002022-01-08T09:35:27.438+01:00Divno!!
Jos jednom se zahvaljujem na bakalaru ros...Divno!! <br />Jos jednom se zahvaljujem na bakalaru rosso - kako ga moja kci zove - najboljem rucku na svijetu!Sonicorahttps://www.blogger.com/profile/11900174156993240476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-40189445272626344352021-08-10T15:05:48.537+02:002021-08-10T15:05:48.537+02:00Draga Senada, vjerujem da okusom kečapa niste razo...Draga Senada, vjerujem da okusom kečapa niste razočarani, a što se kajenskog papra tiče, ja volim malo jače začinjenu hranu, a ako ste čitali recept kako sam napisala, ja sam počela sa jednom a na kraju završila sa 3 kašičice kajenskog papra. To je žestina koja meni odgovara. Dok je vruće žestina je malo jače naglašena nego kada se ohladi, Molim Vas, javite se komentarom da znam jel Vam se sviđa okus ;)dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-71916444153318891962021-08-07T11:02:53.281+02:002021-08-07T11:02:53.281+02:00i tako ja od svih recepata u bespućima interneta o...i tako ja od svih recepata u bespućima interneta odlučim za vaš. i stavim bez razmišljanja 3 žličice kajenskog papra. već treću turu radim bez začina da ne propadne sve, da ublažim one 3 žličice kajenskog papra.senadahttps://www.blogger.com/profile/17677496641874957841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-79405490095092260002021-05-14T09:04:49.115+02:002021-05-14T09:04:49.115+02:00Šećer nije naglašen, baš gledam recept kako je nap...Šećer nije naglašen, baš gledam recept kako je napisan, al šećer je suhi sastojak. Pomiješaju je suhi i mokri sastojci, mogu mikserom na najmanjoj brzini ili samo kuhačom svejedno je. Ispričavam se što nisam bila jasna, a baš šteta, jer kolač je stvarno jako fin, ukusan i bez previše muke ;)dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-43816019492019406112021-04-28T17:48:42.668+02:002021-04-28T17:48:42.668+02:00A kad se stavlja šećer??? Navodi se u sastojcima, ...A kad se stavlja šećer??? Navodi se u sastojcima, a poslije nigdje ne piše (imam print screen od danas, pa me baš zanima hoće li naknadno negdje osvanuti šećer u postupku).<br />Budući da nemam iskustva s ovakvim mud kolačima, čitam recept rečenicu po rečenicu i dodajem kad što piše. Šećer s e igdje ne dodaje, pa ga ni ja nisam dodala.<br />Bacila sam sad kolač u smeće. Hvala na beskorisnim uputama. Torta-torta-torticahttps://www.blogger.com/profile/09959010351996227587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-90019917924701666692021-02-04T15:43:02.165+01:002021-02-04T15:43:02.165+01:00Nama je nekoliko stvari pošlo naopako (pomešala sa...Nama je nekoliko stvari pošlo naopako (pomešala sam ulje i belance, kvasac kao da nije radio, porumenela je pogača ali je bila malko presna), no, na kraju je ispalo preukusno!Anahttps://www.blogger.com/profile/07137019202329436322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-11507950545700438882021-01-29T17:58:57.344+01:002021-01-29T17:58:57.344+01:00Mislim da sam ovdje koristila filete soma, al ne m...Mislim da sam ovdje koristila filete soma, al ne mislim da je čak ni bitno ;) Svejedno budu jako fini koju god ribu izaberete ;)dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-40913631857038660682021-01-26T01:26:22.413+01:002021-01-26T01:26:22.413+01:00A koja je riba najbolja za ovo?
Sad je pola 2 u no...A koja je riba najbolja za ovo?<br />Sad je pola 2 u noći i nema šta bi rađe jela nego ovo sad... 🤤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01589376629182155763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-57548786479636822622020-12-08T13:47:09.752+01:002020-12-08T13:47:09.752+01:00U ovakve kreme stavim Dukatovo vrhnje za kuhanje, ...U ovakve kreme stavim Dukatovo vrhnje za kuhanje, njega uvijek koristim. Žao mi je da se krema nije stegla kako treba, a po omjeru u receptu je svakako trebala.<br />dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-43401639112852077762020-11-23T10:12:49.494+01:002020-11-23T10:12:49.494+01:00Draga Branka,
Tortu sam napravila, hvala na recep...Draga Branka,<br /><br />Tortu sam napravila, hvala na receptu! Ukus je bio odličan! Pojeli smo je u rekordnom roku :-)<br /><br />Izgled nije kao na tvojim fotografijama jer sam imala problem sa kremom. Bio je suviše tečan. Rekla bih da je problem u vrnju. Koja je vrsta koju si ti koristila?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11517633461334976672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-3996480515333071722020-10-11T11:18:41.052+02:002020-10-11T11:18:41.052+02:00supersuperAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05494271373294635569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-11405121998010984042020-09-07T15:06:51.665+02:002020-09-07T15:06:51.665+02:00Par dana vam treba kada pomidoru narežete i posoli...Par dana vam treba kada pomidoru narežete i posolite, može biti dva, tri dana,čak i četri, sve zavisi o temperaturi a u međuvremenu je miješajte jednom ili dvaputa dnevno. Pomidora bi se trebala raspasti i postati jako vodenasta i tada vam je spremna za cijeđenje ili pasiranje. Kiša vam ne smeta za ovo, jer u čemu god je radili tu zdjelu ili bačvu, što već koristite, preklopite s nečim (stolnjakom ili običnim nailonom)a poslije kada je ispasirana stavite u vreću negdje di je natkriveno i nema veze ako je vrijeme kišno.<br />dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-6584807531260204392020-09-07T12:22:49.926+02:002020-09-07T12:22:49.926+02:00Predobro hvala Predobro hvala Katehttps://www.blogger.com/profile/07657130366244399062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-27884080292887959042020-08-26T19:42:10.101+02:002020-08-26T19:42:10.101+02:00Ja sam jučer krenula.Koliko je to dana dva puta po...Ja sam jučer krenula.Koliko je to dana dva puta po par dana?😆😆😆Strah me da mi kišni dani ne ometu proces.julijahttps://www.blogger.com/profile/06650973513600228030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-33259042926594088912019-04-06T08:15:11.557+02:002019-04-06T08:15:11.557+02:00Prekrasno isprobat ću ❤Prekrasno isprobat ću ❤Indirahttps://www.blogger.com/profile/12679976702282514776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-27960123258105437242019-03-07T21:14:11.982+01:002019-03-07T21:14:11.982+01:00Mnogo mi se dopada, napraviću, obaveznoMnogo mi se dopada, napraviću, obaveznoU mom Loncuhttps://www.blogger.com/profile/04616783653988904531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-66687958668270677322018-12-21T18:35:54.067+01:002018-12-21T18:35:54.067+01:00Savrseno jelo!Savrseno jelo!Sonicorahttps://www.blogger.com/profile/11900174156993240476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-63717717270042512552018-05-31T23:47:52.649+02:002018-05-31T23:47:52.649+02:00Da, pogriješila sam, krivo sam napisala !Da, pogriješila sam, krivo sam napisala !dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-85723767715817759642018-05-07T14:02:38.278+02:002018-05-07T14:02:38.278+02:00Ovo je super!
Samo jedna opaska(btw,ne mogu da vje...Ovo je super!<br />Samo jedna opaska(btw,ne mogu da vjerujem da niko nnije primijetio) na pocetku kazete da treba 1/3 tijesta premazati maslacem. Da niste pogrijesili? Na slici izgleda kao da su 2/3 premazane.Snowhitehttps://www.blogger.com/profile/15032349979088059589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-43726325623466065322018-03-24T18:34:34.209+01:002018-03-24T18:34:34.209+01:00Evo ga diže se dobra priprema za Uskrs,javim rezul...Evo ga diže se dobra priprema za Uskrs,javim rezultate ali ni ne sumnjam u tvoje recepteDilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-13196003338502146582017-10-28T10:01:10.174+02:002017-10-28T10:01:10.174+02:00Super! Bas me zanima. Ja ih spremsm isto ko tvoj...Super! Bas me zanima. Ja ih spremsm isto ko tvoja mama hihi a rado bih jos neki nacin isprobala, upravo sam u potrazi za recrptima. Samo svojahttps://www.blogger.com/profile/08463737827067086193noreply@blogger.com