tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post2880205066574241767..comments2023-11-28T18:43:46.671+01:00Comments on dvi ribe, dva kumpira: Ponavljanje gradiva.....suhe i polusuhe pomidore ili rajčice....kako god tko volidvi ribe dva kumpirahttp://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-71444118917374719582017-08-22T13:02:59.260+02:002017-08-22T13:02:59.260+02:00Može se zamrznuti, al ja to ne volim. Led mi vreme...Može se zamrznuti, al ja to ne volim. Led mi vremenom pokvari okus, al to je moje mišljenje, ima dosta ljudi koji ga zamrzavaju i kažu da je njima sasvim OK. Ja isto radim veću količinu i umjesto da stavljam u manje teglice stavim u jednu veliku, začinim sve i dobro natrpam i pozbijem i onda zalijem maslinovim uljem.U tom slučaju ni ne ode previše ulja. Po potrebi kada idem na sajmove, prebacim u manje teglice i tada dolijem maslinovo ulje koliko ga je još potrebno. Za svoju kućnu upotrebu bih ti svakako preporučila dovoljno veliku teglu za tvoje potrebe. U svakom slučaju možeš i zamrznuti...sve je stvar ukusa.<br />Meni je šljivar ovdje nezamjenjiv jer sam i ja probala sa drugim vrstama pomidora.Chery mi definitivno nije za ovo, al opet kažem, sve je stvar ukusa, mogućnosti i naravno, onoga što nam je dostupno.dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-34189830129411774662017-08-16T11:14:15.561+02:002017-08-16T11:14:15.561+02:00Prije dosta godina sam sušila paradajze po tvom re...Prije dosta godina sam sušila paradajze po tvom receptu i sad ću opet. Da, radila sam sa šljivarima po tvojoj preporuci, a sad svi rade sa chery, mislim da šljivar definitivno ima deblje meso i opet ću tako.<br />Samo se bojim kvarenja jer mi je topla špajeza a u frižider mi na tako dugo ne stane toliko, jer bi ga više napravila , a i maslinovo ulje kupujem pa mi je puno na to toliko potrošiti<br />Razmišljam da zamrznem ali stavim pakirano u vrećicama u neku jođ plastičnu kutiju da ne dobije miris po frižideru. <br />Verahttps://www.blogger.com/profile/10574836197594692707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-81496633434759290832017-02-23T21:51:22.167+01:002017-02-23T21:51:22.167+01:00Nikad nisam sušila rajčice, a nisam ih ni koristil...Nikad nisam sušila rajčice, a nisam ih ni koristila u kuhinji. Kad bi ih vidjela u dućanu, obično mi je cijena bila previsoka.<br />Hvala ti puno za ovaj recept, ako bude sreće s rajčicama iz vrta ove godine, isprobati ću.Zezahttps://www.blogger.com/profile/07642074139769566262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-88199068477797461312016-12-12T08:05:19.448+01:002016-12-12T08:05:19.448+01:00Moram da kažem da je meni polusuv mnogo ukusniji ,...Moram da kažem da je meni polusuv mnogo ukusniji , a i korisniji ako ih sve ne pojedemo, mogu se lako upotrebiti i kao dodatak u kuvanju. Ovo ( po mom skromnom iskustvu) nije slučaj sa sušenim paradajzom koji se kod daljeg kuvanja, pečenja i slično samo stvrdne.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-63508282849853420152016-09-05T23:50:53.215+02:002016-09-05T23:50:53.215+02:00Polusuhe idu obavezno u frižider !
U njemu će se u...Polusuhe idu obavezno u frižider !<br />U njemu će se ulje stisnuti i na taj način ih sačuvati i ne bi trebalo uskvasati, meni nikada nije, a ostanu mi i godinu dana u frižideru i budu kao da su tek napravljene.dvi ribe dva kumpirahttps://www.blogger.com/profile/16366244505324050713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1652825753668676041.post-20484494319192698872016-09-05T12:03:20.003+02:002016-09-05T12:03:20.003+02:00Da li polusuhe rajčice u maslinovom ulju moraju st...Da li polusuhe rajčice u maslinovom ulju moraju stajati u frižideru ili je dovoljno da budu potopljene sve i u špajzi? Moram priznati da sam prošle godine stavila maslinovo ulje loše kvalitete i 3 teglice su mi počele kvasat, ukiselile se skroz :-(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00920236230553878739noreply@blogger.com